مهاجرت به آمریکا

برای مهاجرت به آمریکا روش های گوناگونی وجود دارد، شما ابتدا باید بدانید کدام یک از روشهای مهاجرتی مناسب شما میباشد. داشتن یک وکیل باتجربه با این روند بسیار کمک میکند. شرکت ما با همکاری وکلای با سابقه درخشان در زمینه مهاجرت به آمریکا آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز میباشد. روش های شناخته شده که ایرانیان برای ورود به آمریکا استفاده میکنند در چند گروه زیر قرار دارد.

  • مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5
  • مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری E2
  • مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای EB3
  • دریافت ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج و پیوستن به خانواده
  • لاتاری گرین کارت آمریکا
مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری آسان ترین راه برای ورود به آمریکا و دریافت گرین کارت میباشد. سرمایه گذاری میتواند در شرکت خود باشد یا در شرکت هایی که مراکز منطقه ای آنهارا تایید کرده است. از مزایای این روش میتوان به نداشتن محدودیت سن و مدرک زبان اشاره کرد، در زیر روش های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری توضیح داده شده، لطفا مطالعه فرمایید.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای E2

ویزای سرمایه گذاری E2 به متقاضی اجازه می‌دهد در آمریکا زندگی کند. کسب این ویزا نیازمند آن است که فرد متقاضی حداقل ۵۰ درصد سهام یک بیزینس را در ایالات متحده تأمین کند. در این روش شما می توانید از طریق خرید بیزینس بسیار سریع و در مدت زمان ۲ تا ۳ ماه بعد از ورود به آمریکا برای خود و خانواده خود ویزای بلند مدت E2 را بگیرید.
این سرمایه گذاری بر اساس ملاک‌های سازمان خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا باید قابل ملاحظه باشد. هرچند رسماً رقم خاصی در این خصوص تعیین نشده است. در این روش شما باید حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار آمریکا را در یک بیزینس که واجد شرایط باشد سرمایه گذاری نمایید و ارزش دارایی های شما نیز باید ۳۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا باشد.

از ویژگی های این نوع مهاجرت این است که شرایط سنی خاصی ندارد و نیاز به داشتن مدرک و یا دانستن زبان نیست و همچنین بسیار سریع قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای E5

ویزای سرمایه گذاری E5 هم دو گزینه را برای سرمایه گذاری پیش روی متقاضی قرار می‌دهد : متقاضی می‌تواند ۵۰۰ هزار دلار در مناطق با میزان بیکاری بالا سرمایه گذاری کند یا این که در داخل آمریکا یک میلیون دلار در کسب و کاری سرمایه گذاری کند که در ظرف دو سال به استخدام حداقل ۱۰ نفر منجر شود.

در این روش که مورد توجه بسیاری از متقاضیان نیز می باشد ظرف مدت ۱۲ تا ۱۸ ماه کاری تبدیل به اقامت دائم و گرین کارت در این روش متقاضی باید میزان دارایی یک میلیون دلار امریکا را نشان بدهد و مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا نیز در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهر های امریکا تعهد نماید . لازم به ذکر است که این مبلغ بعد از ۵ سال به همراه سود آن قابل بازگشت به متقاضی می باشد. در این نوع مهاجرت نیز نیاز به مدرک زبان و داشتن مدرک تحصیلی خاصی و یا سابقه مدیریت نمی باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک مورد نیاز، مراحل انجام کار کلیک کنید.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای EB3

شما می توانید در این روش با اطمینان و چند روز پس از ورود به آمریکا گرین کارت دائمی خود را بگیرید. لازم به ذکر است که این نوع مهاجرت از طریق معرفی کار و پیشنهاد کاری از طرف تعداد محدودی از شرکت های آمریکایی بوده که مورد تائید وزارت کار آمریکا نیز هستند، در ضمن این ایجاد شغل فقط برای سرپرست خانواده می باشد و وی متعهد است که تا یک سال در خدمت شرکت درخواست کننده باشد و بعد از آن می تواند به کار یا تحصیل و یا حضور در شرکت دیگری به ادامه کار و زندگی خود ادامه دهد و بعد از مدت چهار سال پاسپورت آمریکایی خود را دریافت کند.

این روش ساده ترین و در عین حال ارزان ترین روش برای مهاجرت به آمریکا می باشد که نیاز به هیچ گونه شرایط از قبیل : مدرک تحصیلی – شرایط خاص و یا پیرینت حساب بانکی – سرمایه گذاری – دانستن زبان و … را ندارد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک مورد نیاز، مراحل انجام کار کلیک کنید.

فرستادن دیدگاه