مجموعه: آموزش انواع غذاها

 

 

دسر پرتقال

 

 

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .

 

 

این دستور برای 6 – 5 نفر كافی است.

 

زرده تخم‌مرغ

4 عدد

شكر

یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل

یك چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال

5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه

یك پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم

4 ورق

رنده پوست پرتقال

نصف قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.

منبع: jamejamonline.ir

آشپزي, دسر فروماژ پرتقال, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگيآشپزي, دسر فروماژ پرتقال, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي

موضوع : اخبار

Comments are closed.